Ziemassvētki ir dāvināšanas laiks, kad gribas dalīties priekā ar līdzcilvēkiem. Tas ir laiks, kam līdzi nāk mīlestība, labestība, piedošana… Ikviens no mums spēj sagādāt prieka un laimes mirkli otram. Atcerēsimies to pēc iespējas biežāk, jo, darot priecīgākus citus, arī paši kļūstam gaišāki.

mēs katrs esam aizņemti ikdienas steigā, bet tieši Ziemassvētku laikā apstājamies un atskatāmies uz to, kas ir bijis. Tas ir pārdomu laiks... Pārdomu laiks par paveikto, pārdzīvoto un izjusto, par atbalstu, ko saņemam no sev mīļiem cilvēkiem, un to, ko spējam dot citiem. Un pat ja tas ir tikai smaids vai labs vārds, tas spēj paveikt daudz. Un varbūt tieši tas ir īstais Ziemassvētku brīnums – sirds siltums, ko rada smaids, labs vārds.

Paies Ziemassvētki, atnāks Jaunais gads. Atnāks ar jaunām rūpēm un darbiem. Bet mīlestība un labestība, ko sniegsim un saņemsim šai svētku laikā, paliks ilgā atmiņā.

Vēlu visiem novada iedzīvotājiem rast tik daudz mīlestības un laipnības, lai pietiktu katrai nākamā gada dienai – lai katrs veidotu savu Ziemassvētku stāstu, ko mums un mūsu mīļajiem atcerēties visa gada un daudzu gadu garumā.

 Gaišus un mierpilnus Ziemassvētkus, veselīgu, labiem darbiem un domām bagātu Jauno gadu!

Domes priekšsēdētājs Tālis Salenieks

 

Jaunākie notikumi

19
Apr
Lubānas tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs

22
Apr
Zoom platformā Lubānas, Indrānu pagasta iedzīvotājiem
Madonas novada pašvaldība ir uzsākusi darbu pie jaunā Madonas novada teritorijas plānojuma izstrādes un

26
Apr
Lubānas pilsētas bibliotēkā

27
Apr
Lubānas vidusskolas aktu zālē
Konkursa nolikums. Dalībnieka anketa. Anketa PDF

Lubānas apvienības pārvaldes vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā „cookies”) papildus informāciju skat. šeit.