22. martā Lubānas multifunkcionālā centra koprades telpās pulcējās rokdarbnieces, lai kopīgi tamborētu, dalītos pieredzē un idejās.
Jaunākās rokdarbnieces ieradās ar iesāktiem darbiem un izteica vēlmi nākt katru nedēļu, lai kopīgi tamborētu.
 
Savukārt aušanas interesentiem pirmā iepazīšanās ar koprades telpu un piedāvātajām iespējām notika 20. un arī 23. martā. Jau pirms 20. marta koprades telpās (bij. Amatnieku centrs) notika rosība, tika uzstādītas stelles un veikti citi ar aušanu saistīti darbi... Ar ideju par aušanas pulciņa izveidi ir pārņemta Iveta Zariņa. Viņas ideju sadzirdējušas citas entuziastes - Elma Socka, Anda Vaska, Līga Birziņa, Kristīna Tropa... Telpu iekārtošanas darbos palīdzējušas arī Andra Pliča un Dace Kočāne. Šobrīd var teikt - telpas jau iekārtotas aušanas vajadzībām. Iesaistīties audēju pulciņā tiek aicināts ikviens, arī bez pamatzināšanām vai aušanas prasmēm. Koprades centrā visu parādīs, pamācīs. 2. klases skolniece Katrīna Tropa jau noaudusi lupatiņu paklāju, kas ir viņas pirmais lielākais pašas veidots rokdarbs. Interesi par aušanu izrādījušas arī vēl 2 citas Lubānas vidusskolas meitenes.
Lai veicas mūsu rokdarbniecēm ar jaunām idejām, radošumu un vēlmi veidot Lubānā ilglaicīgi paliekošu rokdarbu (aušanas, adīšanas, tamborēšanas utt.) pulciņu!
 
 

Jaunākie notikumi

26
Mai
Lubānas ev. lut. baznīcā

08
Jūn
Šautuve "Palejas", Praulienas pagasts, Madonas novads
Katrs dalībnieks piedalās 3 dažādās šaušanas disciplīnās. 1. Šaušana ar vītņstobra ieroci 50 m, 100 m un 150 m

01
Jūl
Mehāniskās darbnīcas Lubānā (z.s. "Vilces")

Lubānas apvienības pārvaldes vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā „cookies”) papildus informāciju skat. šeit.